RSS Feed

voi ce stiti despre witmo.ro?

probabil cat stiam si eu pana acum vreo doua zile. mihai, un fost coleg de liceu, mi-a scris cateva randuri despre proiect si am vrut sa va spun si voua cateva cuvinte despre el.

witmo reprezinta un punct de informare pentru toti cei interesati de aflarea oportunitatilor de dezvoltare personala si de cariera din romania.

witmo se vrea a fi primul loc in care sa gasiti informatii relevante despre cele mai noi evenimente, conferinte, workshopuri sau cursuri din domeniile care va pasioneaza. adica, exact cum zice si poza, nu mai umbli bezmetic juma’ de zi pe google sa gasesti ce-ti trebe, te duci direct pe witmo.ro. daca nu va place site-ul, dati-le un like pe pagina de facebook, ca oricum stati toata ziua calare. 🙂

altfel, treaba cu witmo sta in felul urmator: proiectul este sustinut de catre o comunitate de oameni pasionati de domeniul dezvoltarii personale si profesionale, aflati in principalele orase din tara (bucuresti, iasi, cluj, timisoara samd). acestia actionează ca ambasadori witmo la nivel local:

• actualizeaza site-ul cu cele mai noi oportunitati de la nivel local;
• interactioneaza cu furnizorii de evenimente de formare (firme, asociatii, traineri);
• scriu interviuri si cronici ale principalelor evenimente din orasul lor. adica primiti informatii de prima mana, stati fara grija.

hai, sa ne dezvoltam bine! 🙂

Advertisements

About The Foodie

Full-time chef, part-time whimper

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: