RSS Feed

webstock, 28 septembrie 2012

am citit postarea chinezului despre webstock si-am ramas cu un gust amar. am ramas cu un gust amar pentru ca are dreptate; pentru ca locurile sunt limitate si ajung acolo persoane care nu-s nici macar interesate de ce se discuta. astia se duc la culcare impliniti ca au mai bifat o conferinta in agenda personala. nu conteaza ca n-au retinut nimic sau ca nu-s dispusi sa plece urechea la ce se discuta, au fost acolo.

dar asta nu ma deranjeaza atat de mult. ma deranjeaza ca sunt (si cunosc) foarte multi bloggeri la inceput, carora le-ar prinde bine sa auda ce se discuta acolo. dar multi dintre ei nu vor avea loc, fix din motivele de mai sus.

nu m-am dus niciodata undeva unde n-aveam ce sa caut, undeva unde nu ma interesa subiectul, doar de dragul de a fi acolo, de-a bea o cafea si-o bere moca.

webstock este cea mai mare conferinta despre social media din romania. si anul acesta isi propune sa reuneasca nume importante ale mediului online romanesc si sa aduca in prim plan cele mai noi si mai interesante teme din zona retelelor sociale, blogging-ului si tehnologiei. personal, abia astept sa aud ce vor avea de spus invitatii webstock de anul acesta. si sa nu radeti dac-o sa ma vedeti cu carnetelul pe brate luand notite; de aia ma duc.

webstock va avea loc pe 28 septembrie. pentru doritori, participarea la webstock este gratuita, iar invitatia o puteti solicita aici. tot pentru doritori, astazi este ultima zi in care puteti deveni ambasadori ai evenimentului.

Advertisements

About The Foodie

Full-time chef, part-time whimper

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: