RSS Feed

minunea s-a-ntamplat!

Posted on

am vazut ‘fight club’!!! si ‘filantropica’! tiii, ce bine-i acum! 🙂

dupa ani intregi de ‘cum?? n-ai vazut fight club?!?’ urmat de ‘unde naiba ai trait pana acum?’, m-am hotarat: singura acasa fiind, o lunga perioada de timp, mi-am facut o lunga lista de filme pe care trebuie sa le vad sau sa le revad.

 

in capul listei a fost fight club. din primele 15 – 20 de minute stiam replicile pe dinafara, de atat de multe ori am incercat sa vad filmul. ca niciodata, nu m-a intrerupt nimeni si-am dus filmul la bun sfarsit. si-am fost tare impacata cu mine si abia am asteptat sa stiti toti ca l-am vazut. dar mai mult nu va mai spun, pentru ca oricum am incalcat primele doua reguli ale ‘fight club’. 😀

p.s.: norton e intr-un fel. la fel si bonham carter.

au urmat ‘sweeney todd: the demon barber of fleet street’, cu depp si aceeasi bonham carter, al nostru ‘filantropica’ din care am aflat ca ‘din dragoste si din scris mori de foame’ si ‘the pianist’ pe la ora pranzului. si da, m-a impresionat.

sambata seara m-am infipt intr-un colt din canapea, in pijamale, infofolita intr-o paturica moale, cu aerul conditionat pornit, cu un cos de focaccia (homemade) pe picioare, cu paharul de merlot in mana si sticla langa pat. exact ca o femeie la 35 de ani care se teme ca ramane nemarita, probabil doar o pisica in poale-mi lipsea, m-am uitat la ambele parti ale lui ‘bridget jones’ si evident ca m-am smiorcait tot timpul.

altfel, am facut doua feluri de focaccia, ceva ‘lamb masala’ daca vreti, fix dupa modelul chicken masala, doar ca schimbam carnea, ghimbirata si bere de ghimbir, am iesit la picnic la roaba de cultura si-am incheiat seara tot acolo, urmarind ‘o noapte furtunoasa’ si punandu-mi o dorinta la zarirea unei stele cazatoare.

da,  a fost si asta un weekend bun.

Advertisements

About The Foodie

Full-time chef, part-time whimper

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: