RSS Feed

cineva ma intreba…

Posted on

de ce nu-mi caut pe cineva de varsta mea, sau macar p-acolo si insist sa-mi placa tipi trecuti de 28 de ani. nu planuisem sa scriu vreodata despre asta, da’ in drum spre mare, avand contact cu zeci de astfel de exemplare, am zis ca ar fi un subiect pe marginea caruia as putea discuta.
in primul rand, am zis-o si-o s-o mai zic sus si tare, nu se mai fabrica barbati ca pe vremuri! ma uit la cei de pana-n 25 de ani sau la cei cu 2-3 ani mai mici decat mine si ma simt mai batrana cu vreo 10. nu stiu ce mananca astia mici, ce invata la scoala sau ce vad acasa, da’ stiu ca nu le prieste deloc; n-au nimic in cap, iar partea si mai proasta e ca se inmultesc al dracului de repede.
am crescut si-am avut contact cu familii responsabile, sanatoase la cap, cu soti si sotii care spun ‘multumesc’ si pentru cana de cafea de dimineata. fix d’asta n-am de gand sa tolerez un mitocan si-un prost-crescut care-i spune prietenei ‘da-mi, fa, aia’ sau care are senzatia ca-i la moda sa fii marlan.
n-am de gand sa-mi bat capul si sa-mi pierd timpul cu unu’ cu care nu poti sa discuti nici macar de-un film (poate doar porno) sau de-un meci, pentru ca el nu stie decat sa scuipe seminte, sa ragaie dupa ce bea bere sau vorbeste foarte mult (si foarte urat despre toate fostele lui prietene).
n-am de gand sa mai ies nici macar la o tigara cu un pustan care crede ca a-ti respecta parintii sau pe mine e ‘so last year’.
n-am de gand sa ma port frumos cu cineva care crede ca toate i se cuvin pentru ca asa l-a obisnuit ma’sa (aia pe care, bineinteles, el n-o respecta).
n-o sa vreau, niciodata, sa-mi intemeiez o familie langa unul care imi povestea cum ‘jongla’ cate 2-3 odata, dar de cand m-a cunoscut pe mine s-a facut ‘baiat cuminte’.
nu vreau si n-o sa-mi placa un tip cu care singurele planuri pe care mi le pot face sunt cele de iesit sambata ‘la club’.
si da, pana la 25 de ani numa’ d’astia gasesti. sau d’astia am gasit eu. da’ am gasit si altfel, mai copti la minte, atenti si respectuosi de am de multe ori senzatia ca-s din niste carti pe care imi place mie sa le citesc, oameni cu care pot vorbi seara despre ce-am facut ziua la munca, oameni pe care discutiile serioase nu-i plictisesc.
am hotarat astfel ca timpul meu nu-i pentru oricine.

off topic: am aflat ca pe unii barbati, gandul de a avea mai mult de 2 copii ii sperie 😀

p.s.: sunt in drum spre vama, pana joi nu exist!

p.s.2: asta-i prima postare careia-i dau drumul direct de pe smartfon, asa ca nu sariti daca-i urat asezata in pagina.

Advertisements

About The Foodie

Full-time chef, part-time whimper

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: