RSS Feed

vizita ‘de lucru’

Posted on

totul a pornit de la o reteta de chicken masala pe care am zarit-o in fuga acum vreo doua – trei zile. pui, legume d’ale noatre, ceva usor. probleme insa la detalii (a se citi condimente): garam masala si paprika spaniola. ce-s alea?!

prietenul google s-a dovedit util. mi-a scris ce-i cu garam masala asta, din ce-i facut si pe unde l-as putea gasi. de exemplu, la magazinul de mirodenii.

luati aminte: nu plecati boemi la drum (cum a facut subsemnata)! de trei ori m-am uitat la program si n-am vazu ca deschid la 12. astfel, uite-ma pe mine la 11:15 uitandu-ma prin geam si incercand sa-mi dau seama cum as putea sa fac sa treaca timpul mai repede. am baut un cappuccino la vecinii magazinului de mirodenii si timpul a zburat.

inauntru e o placere sa stai, sa te uiti, sa mirosi, sa le vezi pe toate intr-un loc. n-o sa ma apuc sa vi le-nsir aici, va rog sa o faceti voi pe site si sa duceti vorba mai departe.

ideea-i ca eu mi-am rezolvat treaba. am gasit si garam masala si paprika spaniola. si mi-am luat si nucsoara, ca prea n-o gaseam pe nicaieri. si pentru ca magazinul de mirodenii incurajeaza gatitul (zic..), m-am ales cu niste betisoare de scortisoare, parfumata cum alta nu-i.

acum ca v-am spus de ei, nu prea mai aveti scuze sa nu gatiti. va spun, am facut un chicken masala de pun pariu ca poftea si mama la onesti.😀

About The Foodie

Full-time chef, part-time whimper

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: