RSS Feed

recenzie a ultimelor douasprezece luni

sau a celor mai recente douasprezece luni, ca ‘a ultimelor’ suna morbid. 🙂

ele (lunile) au trecut mult prea repede, da’ stiu ca eu le-am trait intens. si mai stiu ca am facut cele mai multe picnicuri (mai multe decat toate iesirile la ‘iarba verde’ din perioada in care eram copil). am prins destul de multe rasarituri pe terasa la mc la romana, unul mai interesant decat celalalt. am gatit mult mai mult decat in primii ani la bucuresti si am pozat mult din ce am gatit/mancat. am vizitat lisabona si mi-am uitat cheile acolo, m-am plimbat mult, m-am plans de picioare cam tot atat cat m-am plimbat, am mancat foarte foarte mult si foarte foarte bun, am descoperit sangria branca (alba) si mi-a placut. m-am dat mult cu bicicleta si cu rolele. am baut bere foarte diversificat; la fel si vin. am descoperit simbio si-mi place sa ma duc acolo (doar) cu cei apropiati. am avut-o pe stefania in vizita dupa ce-am dus ani de lamuriri. 🙂 am facut fapte bune. am citit multe carti bune si-am vazut si foarte multe filme (multe bune). am adaugat nenumarate pliculete de zahar la vasta colectie ce-o detin. am facut esenta de vanilie. am cunoscut oameni care mi-au devenit prieteni si oameni de care mi se face dor adesea. am consolidat unele relatii de prietenie ce existau de ceva vreme si am renuntat la altele care nu-si mai aveau rostul. am aflat ca mecanismul meu de aparare-i defect si tre’ sa ma descurc singura.

am schimbat blogul, prieteni, locatii, paturi, freza, colegi, domiciliu, obiceiuri, bani, tigari, telefon, un mouse, buletin, haine, opinii, dorinte, retete, carti si, intre atatea modificari n-am reusit sa-mi schimb sentimentele fata de o persoana; drept urmare, imi e in continuare foarte draga (ea, persoana; ca stiu eu ce va trece prin cap).

in mai putin de doua saptamani se incheie anul cu numarul 22 al existentei mele in viata celor dragi. pe aceasta cale va aduc la cunostinta faptul ca nu mai am umbrela: am pierdut/mi-au furat vreo 6 in mai putin de 4 ani; si cum nu-mi doresc una oarecare, mi-am dat silinta si am gasit cea mai umbrela dintre umbrele

 

o gasiti aici si da, imi place mult, mult, mult.

 

dupa ce-ati rezolvat problema cu umbrela (si numai atunci) puteti sa va ocupati de lista de carti de care va povesteam la inceputul anului. pot fi foarte, foarte vechi, eventual dubluri prin biblioteca bunicii sau prafuite, din anticariat.

la final, dupa ce-ati rezolvat cu umbrela si cartile, regina balului: cartea cu bomboane.

sa vedem cine se va bucura de admiratia mea eterna?.. 🙂

Advertisements

About The Foodie

Full-time chef, part-time whimper

2 responses »

  1. de la ce ai pornit si unde ai ajuns :))

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: