RSS Feed

era miercuri spre joi…

si eu nu-s insensibila, clar?

v-ati buricat in urma postarii despre cacatul asta de valentine’s ceva ce n-am mai vazut. si mi-ati sarit in cap ca-s ipocrita, ca anul trecut postam inimioare pe facebook. pai, sa vedem: 1. cu timeline-ul asta putem verifica pretty easy ce postam eu anul trecut pe facebook de valentine’s (nici nu m-am obosit sa caut, dar  cred ca o sa gasiti ceva ‘happy ballentine’s day’!) 2. daca citeati postarea cu atentie si nu v-ati fi rezumat la titlu si (eventual) la poza, ati fi aflat cum am petrecut anul trecut cu al meu 14 februarie asta de va place voua foarte mult.  de frustrarile de fata singura de care am mai auzit nici n-are sens sa povestesc; am o singura frustrare – si aia e ca n-am regrete; sau am un regret ca n-am nici o fustrare?!.. nevermind.

sa ramanem on topic, m-am distrat foarte tare de dimineata uitandu-ma la cautarile de pe google care au dus ieri pe blog. dintre ele amintesc: ‘ma pis pe ea de zi’, ‘fuck valentine’s day’, ‘valentine’s day, o zi de cacat’, ‘cadouri de cacat de valentine’s day’, ‘ma pis pe valentine’s day’, ‘mesaje nasoale de valentine’s day’, ‘cum sa ma imbrac de valentine’s day ca baiat’ (saracul…)’, ‘un cacat de valentine’s day’ – urat mai vorbiti, ba! si credeati ca eu sunt aia insensibila…

apai, nu va suparati, eu n-am nevoie de o zi pe an in care sa umplu casa de inimioare si plusuri rosii si roz, bomboane, flori, sampanii si alte alea. apropo, stef a avut dreptate cand a spus ca sampania cea mai buna e cea care se bea fara motiv. si tot de la sampanie cred ca au iesit si briosele mai bune decat ale ei. si, apropo (alt apropo): acum cateva minute aceeasi stef mi-a declarat razboi; adica muffin war. nu pot decat sa accept (cu mandrie) si sa ma pregatesc de confruntare. dar daca tot ne pornim, s-o facem ca la carte, right stef?

astfel, iti propun urmatorul joc (sper ca nu te-ai gandit la ‘magic’): intr-una din zilele ce urmeaza ne facem niste timp pentru briose, le pregatim (te las chiar sa alegi cate ‘modele’ de briose sa facem, cu ce arome si ce mai vrei tu) si apoi le degusta un juriu. te las chiar sa alegi din cati membri sa fie format juriul. inscrierile se fac ‘la sediu’, ei nu vor sti (sper) care si cum a gatit si la sfarsit vedem cine iese regina balului muffinsilor.

acestea fiind spuse, sper sa nu ma intorc de la acest duel cum s-a intors si puskin 🙂

Advertisements

About The Foodie

Full-time chef, part-time whimper

4 responses »

  1. pot fi presedintele juriului? adica ala de mananca cele mai multe briose ca sa se asigure ca, in final, o sa castige cele mai bune? pot? pot? pot?

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: